Binnenkort bieden wij een unieke printservice aan voor jouw eigen bedrijf of persoonlijk kado.

Dan gaan we werken met een van de modernste printers, die prachtige full color transfer prints kan maken.

 

 De printer waar we mee gaan werken is een white toner printer en dat zorgt voor een volledige kleuroverdracht op geweven stoffen. Hierdoor wordt de print op elk kleur T-shirt even helder en scherp van kleur. Dus of je nu een zwart, rood, of wit T-shirt wilt laten bedrukken dat heeft geen invloed op de kwaliteit van de kleuren van je logo of ontwerp. Dit zorgt ervoor dat we heel snel kunnen werken, de T-shirts hoeven niet te worden voorbehandeld. We printen je ontwerp uit op een transfersheet en persen het direct op een T-shirt.

        

De Pro8432WT is geoptimaliseerd voor transfermediaprinting en maakt gebruik van speciale fuser- en tonertechnologie waarmee levendige kleuren met een hoge dekkingsgraad op textiel worden geprint die ook in de was goed blijven.

We vinden het belangrijk zo milieu vriendelijk en ecologisch mogelijk te werken.

Daarom bedrukken we bij voorkeur op ecologische T-shirts, sweatshirts, tassen, etc.  En werken we met merken die producten leveren die met de GOTS standaard zijn gemaakt. De inkt van de printer is watergedragen en is hierdoor milieuvriendelijk, In tegenstelling tot zeefdruk, hebben we geen water nodig om onze werkmaterialen mee te reinigen, dus dat is mooi meegenomen.

                   

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte met mogelijkheden dan hoor ik graag van je.   Door deze manier van werken is het mogelijk om ook hele kleine oplages  te drukken voor een leuke prijs.  Klik hier voor contactgegevens.